چرا انکار خدا ناپسند است؟ چرا ملحد(آتئیست) بی هنر و نامعقول است؟

وقتی زیبایی را می بینیم و به شور و ذوق می آییم، لذت می بریم و دوست داریم باز هم زیبایی های بیشتری ببینیم. انسان زیبایی را می پسندد.
چرا انسانهای کهن که در کنار خود انبوهی از گلهای رنگارنگ داشتند، برای همسرشان گل هدیه می کردند و مثلا مقداری خاک و سنگ از روی زمین جمع نمی کردند تا به او هدیه دهند؟ چون زیبایی گل چشم آنها را قانع می کرد که من شایسته هستم که نشانه عشق تو باشم.

 

این زیبای مسحور کننده چه تعداد است؟
امروز با پیشرفت علمی فهمیدم که هزاران هزار گل و هزاران هزار جاندار دریایی و هزاران هزار جانور خشکی و هزاران هزار گیاه و در یک کلام بی نهایت موجودات پیش روی ما همه زیبا هستند و طراحی و نقاشی هایی متحرک هستند که بزرگترین نمایشگاه چشم نواز را به رایگان در اختیار ما نهاده اند.
آسمان نیمه ابری و غروب و طلوع خورشید زیبا، و بارانی که ما را درآغوش می کشد و اگر در آرامش گوش فرا دهیم، صدایش روح را از جسم ما جدا می کند. صدای دلنشین دریا و رقص موجها که به چشمان نذاره گر می گویند آرام بگیرو در بزرگی من چشمت را بزرگ کن تا بهتر ببینی. کوهستان و دشت ها که چمنزار و گیاه و گل زیباترین لباس ممکن برای آنها بود و چه زیبا طراحی شده اند و آسمان با ابرهای فانتزی خود چه دلنشین از بالای آنها می گذرد و آرامش مطلق را به ما هدیه می کند.


تک تک هزاران هزار گیاه و گل که هر کدام ساختمان خاص خود و رنگ و بوی خود را دارند و تابلوی نقاشی زمین را چنان بی نظیر کرده اند که بزرگترین نقاشان تاریخ در آرزوی تصویرسازی هر چه دقیقتر از آنها بودند و همه شاعران و نویسندگان و هنرمندان از دل آن الهام می گرفتند و آثار بزرگ جهانی می آفریدند.


این نمایشگاه زیبا را جز کسی که آنرا نبیند انکار نمی کند. و کسی که این زیبایی ها را نبیند، نابینایی است که چشم دارد و کسی که همه این آثار و زیبایی و طراوتشان در کنار هم را محصول شانس و اتفاق در سالهای سال بداند، اهانت بی سابقه ایی به روح هنر کرده است، بسیار بسیار زشت تر از آنکه بگوید؛ نقاشی موج نهم اثر ایوان آیوازوفسکی، محصول اتفاق و تکرار پاشش رنگها بوده، یا حتی کمتر از آن بگوید که "ایوان" شانسی توانسته آنرا به این زیبایی ترسیم کند. اهانت سفیهانه ایی است.

موج نهم اثر ایوان آیوازوفسکی یکی از معروف ترین نقاشی های جهان و معروف ترین اثر روسی



یا اثر زیبایی از "لوسیا آرتو" ببیند و بگوید اینها محصول واکنش شیمیایی رنگ بر بوم است و ترکیب رنگها هم خوش شانسی این بوم در کنار هزاران هزار بوم بدشانس بوده، بنابراین لازم نیست لوسیا را باور کنیم.

نقاشی پرندگان  از "لوسیا آرتو" که شهرت جهانی دارد



آثار هنرمند فرهیخته ایران زمین "استاد محمود فرشچیان" نیز از همه زیباتر و روح نوازتر است، اما اگر کسی با کج بینی همه آنها را محصول هنر نداند، فرد قابل اعتنایی نخواهد بود و نه تنها هنر و زیبابینی بلکه معقولیت هم در او مرده است.

اثر جهانی "مولود کعبه" "Born In Ka'ba" اثر استاد فرشچیان


کسانی که تحقیق نسبتا مناسبی در مورد عناصر اصلی حیات و عامل تنوع آنها داشته اند می دانند که همگی محصول کدها و مهندسی های فوق تصوری هستند که بشر هنوز و تا این لحظه حتی قادر به کپی برداری آنها نیست که بتواند با عناصر بنیادی و کپی از ساختار مهندسی یک جاندار (هرجانداری) را از بنیان کپی کند و بوسیله مواد بنیادی در این طرح زیبا، یک کپی مهندسی شده بسازد. بنابراین بعد از این همه پیشرفت علمی، حدس بزنید که در گنجینه حیات چه خبر است و چه قدرت هنری درآن بکار رفته که عاجز کننده و معجزه گونه است. تناسب و توازن و مهندسی همگی به همان اندازه که علم هستند، هنر و اثر هنری اند.

 

نیوتن سخن زیبایی دارد؛
"ما با مطالعه گوش، مى فهمیم که سازنده آن، قوانین مربوط به صوت را کاملا مى دانسته، با مطالعه چشم مى فهمیم که سازنده چشم، قوانین پیچیده مربوط به نور و رؤیت را مى دانسته و از مطالعه نظم افلاک به آن حقیقت بزرگ - که آنها را طبق نظم مخصوص اداره مى کند- پى مى بریم."

 

آخرین ویرایش در 1395/11/10

به اشتراک گذاشتن مقاله

نویسنده

پست الکترونیکی این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر بعنوان میهمان

0
نظر شما بعد از تایید مدیر، منتشر خواهد شد.
شرایط و قوانین.